Hevederzár szerelés
ugyelet

06 30 827 33 60

06 70 237 74 71

06 1 321 91 13hevederzar
hevederzar
hevederzar
hevederzar
hevederzar


Hevederzár szerelés


06 30 827 33 60  hivjon  06 70 237 74 71


Non- Stop

Hevederzár szerelés kiszállási díj nélkül!


Hevederzár az egyik legjobb betörésvédelmi eszköz.
Megbízható, garanciális, szakszerű hevederzár szerelés,
nyitás, javítás, csere, felszerelés, beépítés.

Hevederzárnál nem mindegy, hogy az ellendarabokat
milyen csavarokkal vagy milyen megoldással szerelik fel.!

Sokan szerelnek fel hevederzárat. A legjobb minőségű hevederzár sem tudja ellátni a funkcióját hogyha az elemeket kicsi, rövid, gyenge csavarokkal szerelik fel.

Például: ha az ajtó síkja szintbe fut a fallal, és nem 90 fokos az ajtóval, akkor csak az ajtótokba vagy a falra tudják felszerelni.

Itt már kicsit nehezebb a dolog, mert vagy az ajtó tokot kell átfurni,vagy a falba kell jó minőségű csavarokkal felszerelni.

Hevederzár fajták:
Vizszintes, Függőleges, Egyszárnyú ajtókra, Kétszárnyú ajtókra,
T-betűs (viszintes és függőleges) egyszerre


miskolci hevederzar Miskolci hevederzár: Az általános elnevezése, a gyártás helyét jelöli. Elterjedt típus. Kevésbé jó minőségű zár, zárbetétje ál-fúrásvédett, inkább látszatbiztonságot nyújt. De ha jól van felszerelve, megfelelő zárbetéttel akkor már elég masszív és megbízható. Barna és fehér színekben készül, egy és kétszárnyú ajtóra is alkalmazható.

biztibuk hevederzar Biztibuk hevederzár: Magyar gyártmány. Rendelkezik MABISZ tanúsítvánnyal. Fúrás, letapogatás, savazás ellen védett zárbetétjét a külső ház a cilinderzár töréstől, maghúzástól, fúrástól, kifeszítéstől is megóvja, kulcsa csak a biztonsági kártyával másolható. Nagyon masszív, robosztus szerkezet, árát és minőségét is figyelembe véve a összes közül a legjobb, legmegbízhatóbb hevederzár, ez nyújtja a legnagyobb biztonságot.

mauerr hevederzar Mauer hevederzár: Német licensz alapján készülő bolgár gyártmány. Csak egyszárnyú ajtókra való méretekben készül, fehér színben. MABISZ tanúsítvánnyal rendelkezik. Fúrás, letapogatás, savazás ellen védett Mauer típusú zárbetétjét a zárházra szerelt pajzs védi töréstől vagy egyéb manipulációtól. Kulcsa csak kártyával másolható.

prezidium hevederzar Prezídium hevederzár: Magyar gyártmány, egy és kétszárnyú ajtókra, vízszintes, függőleges és négy ponton záródó, kereszt kivitelben szereljük. Rendelkezik a MABISZ tanúsítványával. Egyszerű szerkezet, megbízható típus. Zárbetétje fúrás ellen védett. Közkedvelt fajta.

titan hevederzar Titán Kamnik hevederzár: Német licenszen alapuló szlovén gyártmányú hevederzár. Egyszárnyú ajtókra készül, fehér színben. MABISZ által bevizsgált és elfogadott, megbízható zár.


hevederzar  hevederzar  hevederzar  hevederzar 


Köszönjük, hogy elolvasta oldalunkat.

Biztonságos Szép napot!

Tisztelettel:
Acélpajzs-Kulcs Kft


Kerületek Budapesten:
I ker, II ker, III ker, IV ker, V ker, VI ker, VII ker, VIII ker,
IX ker, X ker, XI ker, XII ker, XIII ker, XIV ker, XV ker,
XVI ker, XVII ker, XVIII ker, XIX ker, XX ker,
XXI ker, XXII ker, XXIII ker

Pest megyei területeink:
Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós,Budajenő,Budakalász,