kódolás és átkódolás...
kódolás és átkódolás...
Budapest, VII. Izabella utca 35.

Információ munkaidőben:    342-01-54
...vagy azután:  06-20-45-45-105
E-mail:  info@kulcslyuk.hu
zárszaküzlet és szervíz
Kulcslyuk
 
Kulcskészítés
rólunk...
hol talál minket...
szolgáltatások...

ajtómentés 0-24...

hevederzárak...
kulcsmásolás...
immobiliser...
autózár szerviz...
autózár dugózás...

helyszíni munkák...

antik zárak felújítása...
ablakzárak általában...
kódolás és átkódolás...
kódolás és átkódolás...
kódolás és átkódolás...
kulcskészítés zár után...
kulcskészítés kód alapján...
vezérkulcsos zárrendszerek...
zárrendszerek karbantartása...
zárrendszerek karbantartása...
zárrendszerek karbantartása...
áraink...
termékeink...
jó tudni...
referenciák...
Mit tesz az ember ha zárának kulcsa elveszett? 
Hát egyszerűen kidobja a zárat és vesz helyette másikat...  Már ha kap.  Egy egyszerű cilinderzár
vagy egy lakat nem okoz nagy fejtörést, minden sarkon akar valami vasbolt ahol szert lehet tenni egy mezei zárra. De ha mondjuk az autó zárjairól és kulcsáról van szó az más tészta, roppant kellemetlen helyzet, hisz
így se bezárni, se kinyitni, se elindulni nem tud vele. A beszerzés viszont egy autózár esetében nem
olyan egyszerű, besétál a szalonba a forgalmival, törzskönyvvel, születési anyakönyvi kivonattal,kis vizelet- mintával, harminc napnál nem régebbi cégkivonattal. A kulcs pár nap alatt érkezik meg, programozás, maratás, illesztés, néhány tízezer forint az egész.

Gondoljon csak bele, egy társasházi kapuzár esetén, ha az tönkremegy, elkopik, minden lakó minden kulcsát lecserélik. Ez a művelet három-négy évente jelentős kiadást ró a lakóközösségre, nem beszélve a művelet kellemetlenségeiről. Napokig bizonytalan, vajon lecserélték-e már a zárat, tudja-e használni még a régi kulcsát, vagy kergesse-e a gondnokot, közös képviselőt az új példányokért, tud-e a sarkon másoltatni belőle vagy be kell majd járnia a fél várost hogy megtalálja a helyet ahol másolják új kulcsait.
Nos, ezt a problémakört igyekszünk rövidre zárni, oly módon hogy zárat kódolunk már meglévő kulcsokhoz. Nem szükséges ezután lecserélni a kulcsokat, elég egyetlen régi kulcs, mely alapján rövid határidővel új cilinderzárat készítünk el.

Jó esetben tehát a lakók észere sem veszik a cserét, a zárnak, mely meghibásodott, akár még aznap helyén lehet az új zár, a lakóközösség ki és bejutása pedig zavartalan marad.
Az általunk készített és szerelt zárak, zárrendszerek kódját ügyfeleink kérésére nyilvántartásunkban rögzít
jük. Ez nagy mértékben megkönnyíti a kulcsrendelést, a pótkulcsok elkészítéséhez ez esetben nem szükséges a mintadarab, telefonos rendelés után a másolatokat kód alapján készítjük. Gyári alapanyagot használunk, így minden, kód alapján készített kulcs -mivel nem kopott kulcsról másoljuk- minőségében megegyezik a gyárival... Tehát gyakorlatilag új kulcsokat kap, a minőség így garantált. Zárrendszereinket leginkább Titan és Evva gyártók különböző típusaiból állítjuk össze, ezen márkákkal kapcsolatban van ugyanis hosszú távú tapasztalatunk, zárbetéteik megbízhatóak, jó minőségűek, több éve vannak a piacon és ellátásuk további, remélhetőleg hosszú ideig biztosított. Ez utóbbit mindenképp fontosnak tartjuk, annak fényében hogy a ma beszerelt zárat, ha az az évek során elkopik, ugyanolyan típussal pótolhassuk.

Vagy a kulcs elkészítése a zár alapján. Egyszerűbb és gyorsabb, legtöbbször olcsóbb Bányássza ki valamelyik ajtózárat, vagy a gyújtáskapcsolót, egy-két napon belül elkészítjük a kulcsot az eredeti, gyári méretekben.
Zárkészítés kulcs alapján
Nem ritka az olyan eset sem amikor jól jön ha zárat lehet készíttetni a már meglévő kulcsok alapján. Ha autójának zára szétesett, végleg tönkrement, vandálok beletörtek egy csavarhúzót vagy telenyomták pillanatragasztóval, a bontóból vásárol zárszekezetét a kulcsához alakítjuk, hogy ne kelljen minden egyes zárat külön kulccsal nyitnia. De nem csak autózárak esetén hasznos az ilyen.
zár után